© Kuva: Juha Tamminen

Marssiiko SJK sittenkin Suomen mestaruuteen – herkullinen asetelma loppukaudelle

Veikkausliigan mestaruuskamppailusta tulee tänä vuonna todella herkullinen.

IFK Mariehamn pelaa sunnuntaina kotonaan kierroksen rästikamppailunsa liigasta putoavaa PK-35:tä vastaan. Mikäli IFK hoitaa oman leiviskänsä kunnialla, nousisi se sarjakärkeen ohi HJK:n (53 pistettä) ja SJK:n (52) 54 pisteellä. Myös Ilveksellä on vielä mahdollisuutensa jopa mestaruuteen, johon ei kukaan alkukaudella uskonut. Ilves pelaa sunnuntaina vieraissa FC Lahtea vastaan. Koossa sillä on nyt 50 pistettä ennen rästikierrosta.

HJK:n kuntopuntari sojottaa pahasti alaspäin, joten kolmesta viimeisestä kierroksesta on tulossa tiukka. HJK kohtaa vielä kaikki mestarikandidaatit eli IFK Mariehamnin, SJK:n ja Ilveksen.

IFK Mariehamnin loppuohjelmassa ovat HJK, Ilves ja FC Lahti. Ilveksellä HIFK, HJK ja IFK Mariehamn, kun taas SJK:lla FC Lahti, PK-35 ja viimeisenä HJK. Paperilla SJK:n päätösohjelma on siis helpoin, mutta onneksi mestaruutta ei ikinä ratkota paperilla.