© Kuva: Getty Images

Arsenal kiinnittämässä huippuvireisen tähtensä pitkäksi aikaa – luvassa huima palkankorotus

Arsenal on Mirrorin mukaan lähellä päästä yhteisymmärrykseen tähtipelaajansa Mesut Özilin kanssa jatkosopimuksesta. Özil on ollut viime aikoina Arsenalin johtava pelaaja, ja manageri Arsene Wenger haluaa pitää kiinni tähtipelaajastaan.

Lehtitietojen mukaan Arsenal ja Özilin edustajat ovat neuvottelleet maajoukkuetauon aikana ahkerasti uudesta jatkosopimuksesta, joka tekisi Özilistä seuran parhaiten palkatun pelaajan.

Özilin nykyinen sopimus on voimassa kesäkuuhun 2018 saakka. Uusi jatkosopimus on tietojen mukaan pitkäaikainen ja sen myötä Özil tienaisi peräti 200 000 puntaa (noin 230 000 euroa) viikossa, kun nykyinen sopimus tuo saksalaisen pankkitilille 140 000 puntaa (noin 163 000 euroa) viikossa.

Özil siirtyi Arsenaliin Real Madridista vuonna 2013, ja on viihtynyt Lontoossa hyvin. Pitkäaikaista sopimusta puoltaa myös se fakta, että Özil osti hiljattain Lontoosta 10 miljoonan asunnon.

Arsenal teki hiljattain kuuden vuoden jatkosopimuksen laitapuolustajansa Hector Bellerinin kanssa. Seuraavaksi Özilin uskotaan kirjoittavan jatkosopimus lontoolaisseuran kanssa.

Sen sijaan Arsenalin tähtihyökkääjä Alexiz Sanchezin jatkosopimus seuran kanssa on vielä epävarmaa, sillä chileläishyökkääjä haluaa roiman palkankorotuksen uuteen jatkosopimukseensa. Nykyisellä sopimuksella Sanchez tienaa 130 000 puntaa viikossa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!