© Kuva: Getty Images

Tämä kuva kertoo kaiken Arsenalista – futislegenda tylytti: ”Kaksi hyvää pelaajaa, loput keskinkertaisia”

Arsenal sai tylyn kohtelun keskiviikkona Saksassa. Bayern München kaatoi Arsenalin 5-1 Mestarien liigan ensimmäisen jatkopelikierroksen avauskohtaamisessa. Irlantilainen futislegenda Roy Keane ei antanut armoa Arsenalille.

Arsenal oli ensimmäisen puoliajan pelissä mukana, mutta toisella puoliajalla kyyti oli kylmää, lue lisää pelistä tästä linkistä. Keanen mukaan tulos oli lopulta odotettu.

– En ole yllättynyt. Luulitteko, että he voisivat mennä Bayern Münchenin vieraaksi ja saada sieltä hyvän tuloksen?, Keane kyseli Mirrorin mukaan.

Keanen mukaan Arsenalin taso ei riitä tällä hetkellä.

– Olemme kyllä puhuneet tästä aiemminkin. Siellä on puutetta johtajista, persoonista, nälästä ja halusta. Minun täytyy sanoa, että tällä tasolla, tässä vaiheessa turnausta, he eivät vain ole tarpeeksi hyviä.

– On siis turha olla liian kriittisiä heitä kohtaan, koska he eivät vain ole tarpeeksi hyviä. Heillä on kaksi hyvää pelaajaa ja loput ovat keskinkertaisia, Keane totesi.

Twitterissä levisi tappion jälkeen kuva, joka kuvasti hyvin myös Keanen mietteitä. Kuvassa Arsenalin tähtihyökkääjä Alexis Sanchez on Bayernin maalin jälkeen vastustajan kenttäpuoliskolla syvässä kyykkyasennossa ylhäisessä yksinäisyydessään. Katso kuva alta, jos et näe, katso täältä.