Manchester City on erittäin kiinnostunut Bayern Münchenin 22-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta Joshua Kimmichistä, joka on ilmaissut tyytymättömyytensä rooliinsa Carlo Ancelottin alaisuudessa.

Cityn manageri Pep Guardiola on ihastellut Kimmichiä ja kertonut, että tällä on kaikki ominaisuudet tulla isoksi tähdeksi. Jos Kimmich päättää lähteä, City on haaskalla.

Saksan maajoukkueeseen noussut Kimmich on ollut avauskokoonpanossa tällä kaudella vain kymmenen kertaa, viidessä viime ottelussa peliminuutteja on tullut ainoastaan 42. Alkukaudesta hän oli vakituisesti avauksessa, mutta lokakuun lopun jälkeen vain kahdesti.

– Sillä ei ole merkitystä, ymmärränkö minä näitä ratkaisuja vai en. Fakta on, etten ole tyytyväinen tilanteeseen ja haluan muutoksen, Kimmich sanoo Daily Mirrorin mukaan.

– Valmentaja tietää, että pystyn pelaamaan monella eri pelipaikalla, hänellä olisi paljon eri mahdollisuuksia käyttää minua.

– Tunnistan omat heikkouteni ja teen töitä niiden kanssa koko ajan. Varsinkin nyt, kun en pelaa, entistä enemmän. Johdamme nyt Bundesliigaa aika selkeästi, joten toivon vain, että saisin peliaikaa enemmän.