Tampereen veikkausliigapelissä kaaos – erotuomari ottamassa pääroolin!

© Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen ja FC Lahden Veikkausliigan ottelu on riistäytymässä hyvissä ajoin erotuomari Kalle Mäkisen käsistä. Tuomari on noussut avausjaksolla päärooliin.

Ottelu etenee todella kuumissa tunnelmissa. Ensin Mäkinen antoi heppoisen rangaistuspotkun FC Lahdelle, kun Lahden brassivahvistus Stenio meni erittäin heppoisesti nurin rangaistusalueella Ilveksen Jani Tanskan pienestä kontaktista.

Mika Hilander torjui kuitenkin Hendrik Helmken pilkun komeasti. Mutta vain neljä minuuttia myöhemmin Hilander sai punaisen kortin. Hän jäi nahistelemaan Lahden Loorents Hertsin kanssa, maalivahdin olkapää osui Hertsiin, mutta kovin kevyesti. Mäkinen antoi kosketuksesta suoran punaisen.

Ilves kuitenkin johtaa ottelua 1-0 Marco Matronen maalilla. Ilves pelaa lopun ottelua vajaalla, maalissa debytoi Hilanderin ulosajon jälkeen 18-vuotias Johannes Luukkanen.

– Päästimme helpon maalin ja missasimme omat paikkamme. On oltava toisella jaksolla tarkempi. Tunnetta oli pelissä, mutta sehän on vain hyvä asia. Saamme nyt ylivoimalla toisella jaksolla varmasti pallonhallinnan, ja se pitää käyttää hyväksi, sanoi Lahden Mikko Hauhia Ruutu+:n lähetyksessä ottelun tauolla.

Veikkausliigan taukotilanteet: PS Kemi-HIFK 0-0, Ilves-FC Lahti 1-0, VPS-SJK 1-1, IFK Mariehamn-JJK 1-2.