Petteri Forsellin ja Petteri Pennasen edustama Miedz Legnica koki nousuhaaveiden kannalta ikävän takaiskun perjantai-iltana, kun se pelasi tasapelin sarjataulukon häntäpään joukkue Wisla Pulawyn kanssa.

Legnica oli pitkään kotivoitossa kiinni Damian Rasakin osumalla, mutta vierasjoukkue nousi ottelun 85. minuutilla tasoihin Konrad Nowakin maalilla. Ottelu päättyi pistejakoon lukemin 1-1.

Forsell tuli kentälle reilun tunnin kohdalla ja Pennanen hieman sen jälkeen 70. minuutilla.

Puolan 1. divisioona on todella tasainen, joten Legnicalla on yhä mahdollisuudet nousuun. Tällä hetkellä suomalaisten edustama seura on sarjataulukossa seitsemännellä sijalla, mutta toisena oleva Sosnowiec on vain kahden pisteen päässä.

Sarjan kaksi parasta joukkuetta nousevat Puolan pääsarjaan. Legnicalla on jäljellä vielä viisi ottelua.

Forsell on sanonut aiemmin, että tavoite tälle kaudelle oli nousta Legnican kanssa Puolan pääsarjaan. Mikäli nousu ei tapahdu, saattaa suomalaisella olla edessään siirto toiseen seuraan.

Forsell kertoi aiemmin, että kiinnostusta on riittänyt muistakin seuroista, lue uutinen. Forsellin sopimus Legnican kanssa päättyy tähän kauteen. Pennasen sopimus Legnican kanssa on voimassa kesäkuuhun 2018 saakka.