FC Barcelonan pitkäaikainen keskikentän tukipilari Andres Iniesta oli kuluvalla viikolla myrskyn silmässä, kun hän kertoi, ettei ole tehnyt periaatesopimusta jatkosta Barcelonan kanssa.

Seurapresidentti Josep Maria Bartomeu kertoi aiemmin, että periaatesopimus olisi tehty Iniestan kanssa. Espanjalaispelaaja kuitenkin kumosi myöhemmin Bartomeun väitteen, lue lisää täältä. Iniesta avasi Espanyol-voiton jälkeen toimittajille sitä, miksi hän kielsi väitteet periaatesopimuksesta.

– Koska se viittasi siihen, että kaikki olisi valmista, ja se ei ole totta. Tilanne on hieman erikoinen tällä hetkellä.

– Minun ei ollut tarkoitus reagoida väittämällä vastaan presidentille. Kerroin totuuden tilanteesta ja siinä kaikki. Jatkan (Barcelonassa) tai en, mitään ongelmia ei ole. En pysty tekemään henkilökohtaisesta tilanteesta minkäänlaista sotaa, Iniesta vakuutti ESPN:n mukaan.

Iniestan nykyinen sopimus on voimassa ensi kesään asti. Keskikentän maestro haluaa nyt keskittyä täysillä tähän kauteen ja menestymiseen. Sopimusneuvottelut kuitenkin jatkuvat yhä taustalla.

– Minun tilanteessani on normaalia arvioida asioita, mutta se nähdään. Olen keskittyneempi työhöni kuin koskaan. Mitä tulee minun tulevaisuuteeni, sen näemme. Tärkeintä on se, mitä tapahtuu kentällä, kuten tänään (lauantain 5-0-voitto Espanyolista).

– Haluan pärjätä ja pelata hyvin. Minun pääni, sydämeni ja kehoni tekee päätöksen (jatkosta), Iniesta sanaili.

Bartomeu sai osakseen eroa huutoja Espanyol-ottelun loppuhetkillä, lue lisää aiheesta täältä.