Bayern Münchenin hyökkääjä Thomas Müller kertoi Kickerin haastattelussa, että ei ole poissulkenut mahdollisuutta pelata vielä jossain muualla kuin kasvattajaseurassaan.

Müller, 27, siirtyi Bayernin organisaatioon vuonna 2000 eikä ole sen jälkeen pelannut missään muualla. Hän paljasti, että hänen mielenkiintonsa heräsi pari vuotta sitten, kun Manchester United oli kiinnostunut hänestä.

Saksan maajoukkuetähti päätti kuitenkin jäädä Bayerniin ja pommitti seuraavalla kaudella kaikissa kilpailuissa yhteensä 32 osumaa.

– Kaksi vuotta sitten oli vaihe, jolloin aihe tuli pinnalle ja harkitsin sitä, mutta sitten seura (Bayern) tuki minua välittömästi ja minulle sanottiin, että kuulun tänne, kertoi Müller haastattelussa ESPN:n mukaan.

– Minun ei tarvinnut juurikaan ajatella sitä sen jälkeen, kun Bayern sanoi, että he luottavat minuun ja että olen tärkeä pelaaja heille.

Viime kaudella Müllerin ruuti oli kuitenkin märkää. Hän onnistui iskemään Bundesliigassa vain viisi osumaa ja oli yhdessä vaiheessa lähes tuhat minuuttia tekemättä maaliakaan.

Bayernin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge haastoi Müllerin parantamaan esityksiään tälle kaudelle, mutta saksalaishyökkääjä ei ole vielä viiden ottelun aikana verkkoja heilutellut.

Müller ei kierrellyt tai kaarrellut, kun häneltä kysyttiin uran jatkumisesta mahdollisesti jossain toisessa osoitteessa.

– Totta kai se on mahdollista. Kun aikani on ohi, se on ohi. (Bastian) Schweinsteiger oli täällä yli kymmenen vuotta ja nyt hän on ollut poissa jo yli kaksi vuotta, ja joku toinen pelaaja on täällä hänen tilallaan.

– Tilanne on minun kohdallani täysin sama. Jos kuolen huomenna, minulle pidetään hautajaiset, mutta perjantaina yksitoista pelaajaa astelee joka tapauksessa kentälle. Se on elämää.

– Juuri nyt en usko, että se on tapahtumassa, sillä olen erittäin onnellinen täällä. En kuitenkaan sano, etteikö jossain muualla päin maailmaa pelaaminen voisi olla juttuni.

– Jos elämä vie sinut jonnekin, niin tekisin myös siitä paikasta kotini. Noudattaisin samaa periaatetta kuin täälläkin, nauttisin mahdollisimman monista hyvistä asioista jokaikinen päivä.