Kohuagentti Mino Raiola rohkaisee argentiinalaistähteä Paulo Dybalaa lähtemään Juventuksesta.

Dybala, 23, saapui Juventukseen vuonna 2015 Palermosta ja nousi välittömästi yhdeksi torinolaisseuran tärkeimmistä pelaajista. Hän on iskenyt 97 ottelussa 48 maalia ja antanut 18 maalisyöttöä Juven paidassa. Tämän kauden kolmessa pelissä osumia on syntynyt jo kuusi.

Argentiinalaishyökkääjä on useasti yhdistetty muun muassa Espanjan La Ligan suurseuraan FC Barcelonaan, mutta Raiola ei näe Dybalan tulevaisuutta Kataloniassa.

– Luulen, että Dybala tulee lopulta jättämään Juven. Hänen on mentävä joukkueeseen, jossa hän pääsee mukaan projektiin, joka on valmiiksi sopiva hänelle, sanoi Raiola RaiSportin haastattelussa Goalin mukaan.

– Hänen olisi tällä hetkellä vaikeaa mennä uudistuneeseen Barcelonaan, mutta hän pärjäisi hyvin Real Madridissa, Manchester Unitedissa, Manchester Cityssä tai Chelseassa.

Dybala on kuitenkin vannonnut uskollisuuttaan Juventukselle jo useaan otteeseen. Kesällä hän sanoi jopa, että voisi pysyä Torinossa ikuisesti, jos Juven seurapresidentti niin tahtoo.

Raiola edustaa lukuisia maailman tähtipelaajia, kuten Manchester Unitedin Paul Pogbaa, AC Milanin Gianluigi Donnarummaa ja Dybalan uutta joukkuekaveria Blaise Matuidia, joka siirtyi seuraan kesällä Paris Saint-Germainista.

Dybalan agenttina toimii hänen veljensä Gustavo.