Manchester Cityn manageri Pep Guardiola myönsi seuran käyneen keskusteluja Arsenalin kanssa siirtoikkunan viime hetkillä Alexis Sanchezin siirrosta.

Kuten uutisoimme, Arsenal olisi halunnut Sanchezista siirtosumman lisäksi myös Cityn 22-vuotiaan tähtipelaaja Raheem Sterlingin. Guardiolan mukaan hänellä ei käynyt mielessäkään, että olisi luopunut Sterlingistä.

– Se on yksinkertaista. Kun puhuimme Arsenalin kanssa viimeisinä päivinä, he halusivat vaihtokaupassa Sterlingin. He puhuivat siitä minulle ja sanoin, että ei mitään mahdollisuutta, ei mitään. Ei edes prosentin mahdollisuutta. Hän on 22-vuotias englantilaispelaaja, joka voi kehittyä vielä paljon, Guardiola kertoi.

Guardiola painotti, että seura teki vain rahallisen tarjouksen, johon ei kuulunut ketään pelaajaa.

Sanchez on yhä siirtohuhujen kohteena, sillä chileläishyökkääjä ei ole allekirjoittanut jatkosopimusta Arsenalin kanssa. Nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä, joten tammikuussa Sanchez saattaa olla jälleen kauppatavaraa.

– En tiedä, mitä tapahtuu talvella. Olimme kiinnostuneita Alexisista ja lopulta Arsenal päätti olla myymättä häntä, Guardiola sanoi.

Lähde: Daily Mail