Borussia Dortmundin gabonilaishyökkääjän Pierre-Emerick Aubameyangin mukaan häntä ei ole ikinä kiinnostanut Englannin Valioliigassa pelaaminen.

Viime kaudella Saksan Bundesliigan maalikuninkuuden 31 osumalla voittanut Aubameyang, 28, oli kesällä muun muassa Paris Saint-Germainin ja Manchester Cityn kiikarissa.

Hän kävi PSG:n kanssa jopa neuvotteluja siirrosta, mutta ranskalaisseuran urheilutoimenjohtajan Antero Henriquen mielestä Aubameyang oli liian kallis hankittavaksi. Englantiin siirtyminen gabonilaiskärjellä ei käynyt mielessäkään.

– Valioliiga ei ole vain ikinä houkuttanut minua. Se on yksinkertaisesti henkilökohtainen mielipiteeni, sanoi Aubameyang Telefootin haastattelussa ESPN:n mukaan.

Häntä ei harmita myöskään PSG-diilin kariutuminen.

– Olen erittäin iloinen, että jäin Dortmundiin, sillä ymmärsin, että tämä on perheeni. Minulla on erittäin hyvä olla täällä ja kausi on lähtenyt hyvin käyntiin.

Uusrikkaat kiinalaisseurat olivat myös kesällä Aubameyangin perässä, mutta gabonilaishyökkääjän mukaan Kiina on vielä merkittävästi eurooppalaista huippujalkapalloa perässä.

– Tietenkin ajattelin sitä (Kiinaan siirtymistä). Minusta se on täysin normaalia. Mutta siellä ei ole valitettavasti vielä niin ammattimaista toimintaa, joten tällä hetkellä se vaihtoehto on laitettu sivuun.

Aubameyang on jatkanut hyvässä maalivireessä myös tällä kaudella. Hän on iskenyt tähän mennessä jo yhteensä 13 maalia 11 ottelussa, joten muiden huippuseurojen kiinnostus tuskin on katoamassa mihinkään.

Gabonilaistykin mukaan hänellä ei ole vielä seuran hyväksyntää siirtyä ensi kesänä muualle, mutta hän uskoo, että Dortmund ei aio estellä häntä, jos hän päättää lähteä.

– Tällä hetkellä ei, sanoi Aubameyang kysyttäessä Dortmundin hyväksynnästä.

– Näemme sen kauden aikana, mutta uskon, että ovi on mitä todennäköisimmin auki.