Carlo Ancelottin taustajoukoissa vallitsi Bayern Münchenissä täysi kaaos – ”Sellaisessa ympäristössä ei voi työskennellä”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!

Bayern Münchenin seurapresidentti Uli Hoeneß paljasti viikonloppuna Bildille, että seurassa oli lähes mahdotonta työskennellä italialaisvalmentaja Carlo Ancelottin aikana.

Ancelotti sai Bayernista potkut syyskuun loppupuolella valmennettuaan joukkueen viime kaudella Bundesliigan ja Saksan Supercupin mestariksi. Kuluvalla kaudella italialainen ei kuitenkaan saanut Münchenin suurseuraa vireeseen millään, ja hänen irtisanomisensa jälkeen moni Bayernin pelaajista kritisoi Ancelottia julkisesti.

Hoeneßin taas ei ollut ongelmia Ancelottin, vaan italialaisluotsin taustajoukkojen kanssa.

– Ancelottin kanssa oli kaikki hyvin, mutta jokaikinen päivä fysiot, lääkärit ja Ancelottin valmentajat tappelivat keskenään, muisteli seurapresidentti.

– Sellaisessa ympäristössä on mahdotonta työskennellä. He kinastelivat jopa siitä, kuka saa istua missäkin kohtaa vaihtopenkkiä.

Ancelottin korvasi väliaikaisesti apuvalmentaja Willy Sagnol, kunnes Bayern nimitti konkarivalmentaja Jupp Heynckesin edustusjoukkueen päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!