© Kuva: Getty Images

Lähde: Hurja huhu Cristiano Ronaldosta – haluaa kesällä pois Real Madridista

Espanjalaisessa jalkapallo-ohjelma El Chiringuitossa nousi kova väite esiin, jonka mukaan Cristiano Ronaldo haluaisi pois Madridista ensi kesänä.

Ronaldon alkukausi on ollut vaikea. Portugalilaistähdestä liikkui jo viime kesänä siirtohuhuja, mutta ne eivät kuitenkaan pitäneet lopulta ainakaan kokonaan paikkaansa. Ronaldo vaikuttaisi kuitenkin olevan edelleen tyytymätön Madridissa.

Ohjelmassa sanottiin, että Ronaldolle olisi tarjottu paranneltua sopimusta hiljattain, mutta maalitykki ei halunnut allekirjoittaa uutta jatkosopimusta. Ronaldo olisi kertonut seurapresidentti Florentino Pérezille haluavansa siirron ensi kesänä. Pérez ei kuitenkaan haluaisi päästää Ronaldoa menemään.

Espanjalaismedioissa on ollut paljon puhetta viime aikoina Ronaldon tilanteesta Los Blancosissa. Ronaldo ei vaikuta olevan tyytyväinen asemaansa, eikä pelikään ole kulkenut entiseen malliin. Tähtihyökkääjä on onnistunut seitsemässä La Ligan ottelussa vain kerran maalinteossa.

Aiemmin Ronaldo kertoi, että hän on tyytyväinen seurassa, mutta ei näe tarpeelliseksi jatkosopimuksen tekemistä, lue uutinen.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
InstagramissaFacebookissa, Twitterissä
ja lisää Snapchatissa suomifutis