Arsenal ja Manchester United julkistivat maanantai-iltana kaksi tammikuun siirtoikkunan odotetuimpiin siirtoihin kuulunutta pelaajakauppaa. Alexis Sánchez matkasi Arsenalista Unitediin ja Henrikh Mkhitarjan teki saman matkan toiseen suuntaan harvinaislaatuisessa vaihtokaupassa.

Seuraavaksi Arsenalissa valmistellaan Borussia Dortmundin Pierre-Emerick Aubameyangin hankintaa. Seuran edustajat on jo nähty Dortmundissa neuvottelemassa siirrosta.

[readmore from=Arsenal]

Mielenkiintoista on, että tässäkin yhteydessä toiseen suuntaan saattaa matkustaa Arsenalin pelaaja. 31-vuotias Olivier Giroud on ajautunut Arsenalissa ”B-miehistön” pelaajaksi ja ranskalainen janoaa peliaikaa etenkin kesän MM-kisoja silmällä pitäen.

Kickerin mukaan Giroud on jo ”lähtökuopissa”. Lehti kertoo, että Dortmundin on tarkoitus aluksi lainata pitkänhuiskea hyökkääjä kevätkauden ajaksi. Giroud’n nykyinen sopimus Arsenalin kanssa ulottuu kesään 2019.

Giroud on tehnyt Arsenalille tällä kaudella Valioliigassa neljä ja Eurooppa-liigassa kolme maalia. Kaksi vuotta nuorempi Aubameyang on maalannut Bundesliigassa 13 ja Mestarien liigassa neljä kertaa.