Valioliigavalmentaja vertaa Man Unitedin hurjaa palkkatarjousta Alexis Sánchezista Harry Potter -tähteen – ”Miksi asia olisi eri tavalla urheilijoiden kanssa?”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Alexis Sánchezin pian mahdollisesti vahvistuva siirto Arsenalista Manchester Unitediin on ollut Valioliigan viime päivien puhutuimpia aiheita. Brittimedioiden huhujen mukaan Chilen maajoukkuehyökkääjästä tulisi Red Devilsiin liittyessään Valioliigan kovapalkkaisin pelaaja.

Unitedin tämän päivän vastustajan Burnleyn manageri Sean Dyche ei näkisi hurjassa palkassa mitään ihmeellistä. Valmentajan mielestä huippujalkapalloilijoiden ansiot ovat nyt verrattavissa Hollywoodin näyttelijätähtiin.

Esimerkiksi Dyche nostaa Harry Potter -elokuvat ja niiden päätähden Daniel Radcliffen.

– Siitä on tulossa suurta bisnestä, enkä usko sen loppuvan. Miettikää vaikka Daniel Radcliffea, joka näytteli Harry Potteria. Hän aloitti ensimmäisessä elokuvassa 13-vuotiaana ja sai 150 tonnia. Saiko hän 150 tonnia toisesta elokuvasta? Ei todellakaan, Dyche kommentoi lehdistölle.

– Sitten tulee kolmas elokuva. Hän on 15-vuotias ja ansaitsee 15 miljoonaa. Sitten tulee neljäs elokuva ja hän ei saa 15 miljoonaa. Hän saa 35 miljoonaa ja on vain 19-vuotias. Kukaan ei tule sanomaan, että ”Ei, anna hänelle se 150 tonnia, jonka hän sai ensimmäisestä elokuvasta.” Se on naurettavaa. Miksi asia olisi eri tavalla urheilijoiden kanssa?

Sánchezin sopimus Arsenalin kanssa päättyy tähän kauteen. Paikallislehti Manchester Evening Newsin mukaan United tarjoaisi chileläiselle jopa 200 000 punnan viikkopalkkaa.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliPetteri Pennaselta vahva mielipide KuPS:in talviolosuhteista – ”Ollaan Kuopiossa vielä 90-luvulla”
Seuraava artikkeliEx-pelaajalta surullinen väite Cristiano Ronaldosta – ”Sillä ei ole mitään tekemistä hänen palkkansa kanssa”