© Kuva: Getty Images

Alexis Sánchez ajautui vahingon saattelemana Italiassa omituiselle avaintenhakureissulle – ”Se oli tyypillistä Alexisia”

Italialaistoimittaja Pietro Oleotto seurasi tarkasti Alexis Sánchezin uraa Manchester United -tähden Udinese-vuosina. Oleotto kertoo Inside United -lehdessä hauskan tarinan chileläisen unohtuneista avaimista.

Hakureissusta tuli astetta raskaampi, kun Alexis päätti hölkätä koko matkan kotiinsa.

– Kerran harjoitusten jälkeen Alexis ajoi Udineen ostoksille, mutta lukitsi vahingossa avaimensa ja matkapuhelimensa autoonsa. En tiedä mitä muut ihmiset olisivat tehneet, mutta hän vain juoksi kotiinsa., Oleotto tarinoi.

– Hän hölkkäsi kahdeksan kilometriä kaupungin keskustasta talolleen. Paikalliset näkivät hänet seuran verryttelyasussa ja soittivat lehteen. Se oli tyypillistä Alexisia kääntää tilanne maantiejuoksuksi.

Sánchez pelasi Udinesessa vuosina 2006-2011. Hyökkääjä siirtyi Serie A:sta Barcelonaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!