Teemu Pukki oli loistavassa iskussa sunnuntaina, kun Brøndby murskasi Tanskan Superliigassa Helsingorin maalein 6-1. Pukki iski kaksi maalia ja antoi vieläpä kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Loistavan tehoillan kruunasi se, että Pukin kaksikuukautinen tytär oli katsomassa isänsä upeaa iltaa.

– Minulle tämä oli todella erityinen ottelu. Minun tyttäreni oli täällä ensimmäistä kertaa ja näki meidän pelaavan. Hän ei varmaankaan ymmärtänyt mitään, mutta hän oli paikalla ja se oli todella ainutlaatuista minulle. Nyt minulla on hyvä tarina, jonka voin kertoa hänelle, kun hän kasvaa, Pukki kertoi tanskalaiselle 3point.dk-sivustolle.

Brøndby on voiton myötä sarjassa toisena, kolme pistettä FC Midtjyllandia perässä. Mestaruustaistelu on yhä auki ja näillä näkymin siitä tulee kahden kauppa.

– Olemme saaneet todella hyvän alun (kauden toiselle puoliskolle). Olemme pelanneet hyvin ja olemme todella hyvässä kunnossa. Viime viikolla oli totta kai kova taistelu, mutta osoitimme luonnetta saamalla tuloksen, Pukki viittasi viikko sitten Aalborgin kanssa 1-1-tasapeliin päättyneeseen otteluun.

Sunnuntain hienossa suomalaisillassa myös toppari Paulus Arajuuri osui maalinteossa.

– Se oli tärkeä voitto. Onnistuimme nopeasti kolmessa ensimmäisessä maalissa, joten pystyimme nauttimaan vähän enemmän. Mutta yhä on asioita, joissa voimme parantaa. He saivat muutaman vaarallisen tilanteen ensimmäisellä puoliskolla, josta eivät kuitenkaan tehneet maalia. Meidän täytyy olla terävämpiä. Mutta saimme useita onnistujia maalinteossa ja meillä on hyvä fiilis voitosta, Pukki kertoi.

Jos et näe alla olevaa kuvaa viime joulukuulta, voit katsoa sen täältä.