Bayern Münchenin maalivahti ja kapteeni Manuel Neuer on ollut enemmän tai vähemmän sivussa jo vuoden ajan.

Neurin jalkapöydästä on murtunut sama luu jo kolme kertaa. Vamma on pitänyt saksalaismaalivahdin poissa Bayernin maalilta yhtäjaksoisesti jo seitsemän kuukautta. Nyt Kicker uutisoi, että Neuer on palaamassa kentälle huhtikuun aikana.

Neuerin lepo on pitkittynyt kerta toisensa jälkeen. Maalivahdin oli määrä palata tositoimiin tammikuussa ja sen jälkeen maaliskuussa. Lähteen mukaan nyt paluu vihdoin toteutuu. Ensimmäisen kerran Neuer voidaan nähdä tositoimissa todennäköisesti kuun lopulla.

Aiemmin Bayernin seurajohtaja Karl Heinz Rummenigge kertoi, että Neuer on mentaalisesti hyvässä kunnossa pitkästä levosta huolimatta. Samalla Rummenigge paljasti, että Neuer tullaan näkemään myös ensi kesänä Venäjällä pelattavissa MM-kisoissa.

Myös Saksan maajoukkueen valmentaja Joachim Löw painotti, että Neuer kuuluu ehdottomasti hänen ensi kesän suunnitelmiinsa.

Bayernin maalilla Neueria on tällä kaudella tuurannut Sven Ulreich. Kicker pitää Ulreichin kautta onnistuneena. Ajoittaisia kömmähdyksiä Ulreichilla on tosin ollut, kuten PSG:tä vastaan pelattu ottelu joulukuussa, jossa vahdille tehtiin kolme maalia.