Ruotsin päävalmentaja kommentoi Zlatan Ibrahimovićin paluuhuhuja: ”Hän voi soittaa minulle”

© Kuva: Getty Images

Ruotsin A-maajoukkue valmistautuu kohti ensi kesän MM-kisoja. Ruotsi pelaa maajoukkuetauon aikana harjoitusottelun Chileä vastaan. Zlatan Ibrahimović ei ole Ruotsin ryhmässä, vaikkakin Manchester Unitedin hyökkääjä vihjaili aiemmin mahdollisesta paluusta Ruotsin A-maajoukkueeseen.

Lue Ibrahimovićin kommentit ensi kesän MM-kisoissa pelaamisesta tästä.

Ruotsin päävalmentaja Janne Andersson joutui lehdistön edessä vastailemaan Zlataniin liittyviin kysymyksiin, vaikka miestä ei valittu harjoitusotteluun Chileä vastaan. Ibrahimovićin aiemmat kommentit eivät vaikuta Anderssonin valintoihin.

– Se ei muuta mitään. Tilanne on yhä sama kuin ennenkin. Mikäli Zlatan tai joku muu, joka on aiemmin sanonut ei kiitos, haluaa olla taas mukana, voivat he oikein hyvin soittaa minulle, Andersson sanoi Aftonbladetin mukaan.

Andersson korosti sitä, että kaikkien pelaajien on täytettävä tietty rooli joukkueessa. Mikäli Ibrahimović tulisi A-maajoukkueeseen takaisin, olisi hänen täytettävä yhtälailla rooli joukkueessa.

– Tärkeintä on, että jaamme yhteisen idean pelaamisesta. Meidän täytyy olla yhtä mieltä siitä, miten pelaamme. Tärkeää on myös se, että tulemme hyvin toimeen keskenämme, Andersson totesi.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliVideo: Mikael Forssell täyttää tänään 37 vuotta – muistatko vielä nämä huikeat temput?
Seuraava artikkeliSuomen U17-maajoukkue venyi upeasti – tutut pelimiehet iskussa: ”Sunnuntaina jahdataan isoa paukkua”