Ruotsin päävalmentaja kommentoi Zlatan Ibrahimovićin paluuhuhuja: ”Hän voi soittaa minulle”

© Kuva: Getty Images
Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ruotsin A-maajoukkue valmistautuu kohti ensi kesän MM-kisoja. Ruotsi pelaa maajoukkuetauon aikana harjoitusottelun Chileä vastaan. Zlatan Ibrahimović ei ole Ruotsin ryhmässä, vaikkakin Manchester Unitedin hyökkääjä vihjaili aiemmin mahdollisesta paluusta Ruotsin A-maajoukkueeseen.

Lue Ibrahimovićin kommentit ensi kesän MM-kisoissa pelaamisesta tästä.

Ruotsin päävalmentaja Janne Andersson joutui lehdistön edessä vastailemaan Zlataniin liittyviin kysymyksiin, vaikka miestä ei valittu harjoitusotteluun Chileä vastaan. Ibrahimovićin aiemmat kommentit eivät vaikuta Anderssonin valintoihin.

– Se ei muuta mitään. Tilanne on yhä sama kuin ennenkin. Mikäli Zlatan tai joku muu, joka on aiemmin sanonut ei kiitos, haluaa olla taas mukana, voivat he oikein hyvin soittaa minulle, Andersson sanoi Aftonbladetin mukaan.

Andersson korosti sitä, että kaikkien pelaajien on täytettävä tietty rooli joukkueessa. Mikäli Ibrahimović tulisi A-maajoukkueeseen takaisin, olisi hänen täytettävä yhtälailla rooli joukkueessa.

– Tärkeintä on, että jaamme yhteisen idean pelaamisesta. Meidän täytyy olla yhtä mieltä siitä, miten pelaamme. Tärkeää on myös se, että tulemme hyvin toimeen keskenämme, Andersson totesi.

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!