Napolin tähtipelaaja hermostui faneille – agentti harmitteli somessa: ”Epäreilua mielestäni”

© Kuva: Getty Images

Napoli kaivoi lopulta 2-1-voiton Chievosta sunnuntaina Serie A:ssa. Napolin kannattajat turhautuivat Lorenzo Insignen tuhlailuun. Hyökkääjä vastasi faneille myöhemmin omalla tavallaan.

Insigne ei onnistunut hyvästä tekopaikasta, jonka jälkeen Napolin kannattajat buuasivat seuran omalle kasvatille. Insigne ei tuntunut pitävän kannattajien reaktiosta. Insigne syötti lopulta Arkadiusz Milikin tasoituksen 89. minuutilla ja tuuletti laittaen sormensa suun eteen kohti Napolin kannattajia.

Napoli venyi lopulta voittoon, kun Amadou Diawara teki ottelun voittomaalin lisäajan kolmannella minuutilla. 

Ottelun jälkeen Napolin päävalmentaja Maurizio Sarri asettui Insignen tueksi koittaen myös ymmärtää faneja. Insigne on pelannut koko uransa Napolissa lainapestit pois lukien. Hyökkääjä on myös lapsesta asti ollut Napolin kannattaja.

– Tällaista tapahtuu. Kannattajat ovat tukeneet meitä ja sellaista voi tapahtua, että fanit viheltävät sinulle, jos epäonnistut laukauksessa. Joka tapauksessa Lorenzo oli paineen alla, koska hän näki, että olimme ajautumassa epäoikeudenmukaiseen tappioon, Sarri sanoi

– Kannattajien täytyy hyväksyä pelaajien purkaukset ja toisaalta pelaajien täytyy ymmärtää fanien kritiikkiä. Varsinkin sellaisina aikoina, kun jännitteitä on ilmassa ja joukkue on tappiolla, Sarri jatkoi.

Insignen agentti harmitteli kannattajien käytöstä Twitterissä:

– Mielestäni on epäreilua buuata kentän parhaalle pelaajalle, Antonio Ottaiano kirjoitti.