Marseille-Atletico Madrid
Keskiviikkona 16.5 klo 21.45
Eurooppa-liiga

Eurooppa-liiga huipentuu keskiviikkona, kun ranskalainen Marseille ja espanjalainen Atletico Madrid kohtaavat kilpailun finaalissa. Voittopokaali olisi kummallekin joukkueelle vuoden ainoa pokaali.

Atletico Madrid on näyttänyt viime viikot vahvemmalta joukkueelta, ja Atleticon puolustuspeli on toiminut läpi koko kauden. Niukalle vierasvoitolle löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja voit lyödä vetosi ilman varsinaista riskiä hävitä.

Jos lyöt finaaliin vetoa vähintään 25€ edestä, tilillesi hyvitetään mahdollisten voittojen lisäksi kaksi 25€ arvoista ilmaista vetoa. Näin sinulla ei ole mitään riskiä hävitä!

Lyö vetoa riskittä – näin lunastat tarjouksen:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja lyö vetoa Eurooppa-liigan finaaliin ainakin 25€ edestä
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

Marseille lähtee finaaliin hieman epävireisenä. Kotimaan Ligue 1:ssä peli on hieman sakannut etenkin vieraissa, ja joukkue on ennen päätöskierrosta neljäntenä, pisteen päässä kolmannesta sijasta. Kaikki paukut lyödään varmasti Eurooppa-liigan voittamiseen, joka olisi takuuvarma väylä ensi kauden Mestarien liigaan. Marseille jää huippujoukkueista nimenomaan hyökkäystehojen puolesta, Eurooppa-liigassa parhaat maalintekijät ovat olleet Lucas Ocampos neljällä ja Florian Thauvin kolmella maalillaan. Suurin haaste joukkueella on murtaa Atleticon kivikova puolustus finaalissa.

Eurooppa-liigan finaali on Atleticolle ainoa mahdollisuus voittaa jotakin merkittävää kuluvalla kaudella, ja tähän peliin on tähdätty viime aikoina. Eurokiireistä huolimatta joukkue on pystynyt napsimaan tasaisesti pisteitä myös La Ligassa, jossa se on kolmen pisteen turvin Real Madridia edellä toisella sijalla. Atleticon peli on jo vuosikausia perustunut uskomattoman tiiviiseen puolustuspeliin ja nopeisiin vastaiskuihin, samaa reseptiä nähtäneen myös Marseillea vastaan.

Atletico on viime vuosien aikana pelannut jopa kahdesti Mestarien liigan finaalissa, joten sillä on kokemusta isoista peleistä, vaikka molemmilla kerroilla joukkueelle tulikin tappio. Antoine Griezmann on joukkueen paras maalintekijä Eurooppa-liigassa neljällä osumallaan. Diego Costa tuo lisäväriä toisen finalistin kokoonpanoon.

Marseillen riveistä puuttuu finaalissa ainoastaan Kostas Mitroglou. Myös Atletico Madridin kokoonpanotilanne on hyvä, poissa on ainoastaan Vitolo.

Arvio

Finaalin ottelupari on tasainen, mutta Atleticon kokemus ja pitkään yhdessä pelannut miehistö kääntävät edun espanjalaisjoukkueen suuntaan.

Ottelu edennee tasaisissa merkeissä, mutta Atleticon puolustus pystyy nollaamaan Marseillen hyökkäykset ja iskemään tarvittavan osuman voittoon. Maaliodotusarvo pysyy matalana, ja Atletico juhlii Eurooppa-liigan mestaruutta niukahkolla vierasvoitolla.

LYÖ VETOA: Atletico Madrid voittaa enintään kahdella maalilla – kerroin 2.05!