Veikkausliiga-seurojen Eurooppa-liigan karsintapelit Viasatille

© Kuva: Juha Tamminen

Viasat ja Viaplay esittävät FC Lahden, Ilveksen ja Kuopion Palloseuran UEFA Europa Leaguen (Eurooppa-liiga) karsintojen ensimmäisen kierroksen kotiottelut heinäkuussa.

Eurooppa-liigan 1. karsintakierros pelataan 12. ja 19.7. Viasat ja Viaplay ovat hankkineet oikeudet kaikkien kolmen kilpailuun osallistuvan suomalaisseuran FC Lahden, Kuopion Palloseuran ja Ilveksen 1. karsintakierroksen kotiotteluihin.

– Eurocupien karsintaottelut ovat aina kotimaisen jalkapallokesän kohokohtia ja olemme innoissamme päästessämme näyttämään näitä pelejä Viasatilla ja Viaplayssa, kertoo Viasatin jalkapallotuottaja Antti Salo tiedotteessa.

– Tällä hetkellä sopimuksemme kattaa ensimmäisen karsintakierroksen kotiottelut eli ne pelit, jotka tällä hetkellä ovat varmuudella tiedossa. Ensimmäisen kierroksen vieraspelien ja mahdollisten jatkokierrosten osalta tutkimme mahdollisuuksia pelien näyttämiseen, kun vastustajat ovat selvillä.

Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen otteluparit arvotaan tämän hetken tiedon mukaan 20. päivä kesäkuuta.