José Mourinholle vaaditaan potkuja – ”Joulun jälkeen tarvitsemme Big Sam Allardycea”

© Kuva: Getty Images
Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Portugalilainen huippuvalmentaja José Mourinho, ”The Special One” tunnetaan siitä, että etenkin toisella kaudella kulloisessakin seurassa on kulkenut. Juuri kakkossesongilla on ropissut eri liigoissa kansallisia mestaruuksia sekä myös Mestarien liigan voittoja. Viime kaudella Manchester United jäi kuitenkin kokonaan ilman pokaalia.

Pytyttömän kauden lisäksi United-kannattajia on alkanut turhauttaa Mourinhon äkäisyys ja töksäyttelyt mediaan, sekä äärimmäisen passiivinen pelityyli niin suurseuroja kuin pienempiäkin vastaan. Tylsä antijalkapallo voitaisiin kenties hyväksyä, jos se toisi tuloksia, mutta Valioliigan kakkospaikka kaukana Cityn takana ei lämmittänyt juuri ketään. Pahin rasti viime kaudella oli kuitenkin putoaminen Sevillalle Mestarien liigassa hampaattoman esityksen jälkeen.

Nimekkäästä pelaajaryhmästä vain aniharva tuntuu pelaavan ”omalla tasollaan”, ja kritiikki Mourinhoa kohtaan vain yltyi, kun United hävisi sunnuntai-iltana Brightonille maalein 2-3. Brightonin voitto oli kaikin puolin ansaittu, eikä United esiintynyt, kuten suurseuralta on totuttu odottamaan.

Juuri nyt mikään ei viittaa siihen, että United kykenisi Mourinhon kolmannella kaudella viime vuotta parempiin tuloksiin. Vaikka pelataankin vielä aivan alkukautta, oli hashtag #MourinhoOut sunnuntai-iltana jo Twitterin suosituimpien joukossa. Perustipa joku vieläpä Mourinhon potkuille omistetun Twitter-tilikin.

Tylyä kieltä Mourinhoa ja Mourinhon Unitedia kohtaan, vai mitä?


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!