Jalkapallofanit elävät vuonna 2018 herkullista aikaa, kun kansainväliset jalkapallosarjat ovat nähtävissä Suomessa paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Yhden isoimman sarjan tv-oikeudet ovat kuitenkin vielä jaossa. Serie A:ta ei ole kiinnittänyt vielä mikään kanava ohjelmistoonsa.

Uhkaavatko siis Cristiano Ronaldon, Gonzalo Higuaínin, Lorenzo Insignen ja kumppaneiden matsit jäädä näkemättä suomalaisilta?

MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero vastaa suoraan, että C More ei neuvottele tällä hetkellä Serie A:n näyttöoikeuksista.

– Ronaldon näkee meillä ainakin Mestarien liiga -peleissä, mutta ei ole tällä hetkellä mitään sen tyyppistä keskustelua käynnissä. Vaikka me keskustelisimmekin, niin emme me puhuisi keskeneräisistä asioista, Autero toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Myöskään Viasat ei myönnä olevansa Italian pääsarjan kintereillä. Tilanne elää kuitenkin koko ajan.

– Koko ajan ollaan tuntosarvet ja antennit ylhäällä. Tarkkaillaan tilannetta, Viasatin vastaava tuottaja Ville Klinga sanoo salaperäisesti.

C Morelta näkyy tulevalla kaudella Mestarien Liigan lisäksi kaikki La Ligan ottelut. Viasat näyttää puolestaan muun muassa Valioliigaa, Bundesliigaa ja Huuhkajien ottelut.