Bayern München oli liikaa Hradeckyn Bayer Leverkusenille

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Bayern München voitti lauantaina Bayer Leverkusenin Bundesliigassa 3-1.

Kyseessä oli Huuhkajien ykköstorjujan Lukas Hradeckyn ensimmäinen virallinen ottelu Leverkusenin riveissä.

Leverkusen sai ottelulle mainion alun, kun pallo vietiin pilkulle jo ennen viiden minuutin täyttymistä käsivirheen seurauksena. Manuel Neuer torjui Kevin Vollandin yrityksen, mutta rangaistuspotku uusittiin ilmeisesti, koska tuomari ei ollut vielä antanut lupaa laukoa. Leverkusen vaihtoi välissä vetäjää, eikä Wendell epäonnistunut.

Vieraiden johto ei kuitenkaan kestänyt kuin muutaman minuutin. Corentin Tolisso sai pallon hieman onnekkaastikin mukaansa, kun hänen ensimmäinen vetonsa kilpistyi Leverkusenin puolustukseen. Toisella yrittämällä Tolisso taituroi pelivälineen Hradeckyn ohi verkkoon.

Suomalaisvahdille ei jätetty juurikaan vaihtoehtoja Bayernin toisessa osumassakaan. Pallo pomppi otollisesti Arjen Robbenille rangaistusalueen tuntumaan oikealle puolelle, ja hollantilaislaituri tykitti upean volleyn Hradeckyn yli takanurkkaan.

Leverkusenin takaa-ajo vaikeutui kymmenisen minuuttia ennen loppua, kun Karim Bellarabi sai punaisen kortin.

James Rodríguez tehtaili viime hetkillä loppulukemiksi 3-1.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliPSG:n tähtipelaaja odottaa Mestarien liigan avauspelistä vaikeaa haastetta: ”Hyvä testi meille”
Seuraava artikkeliMissä maajoukkuekutsu? Petteri Forsell jälleen maalinteossa Puolassa