Bayern Münchenille jo viikon toinen pistemenetys – valmentaja ei huolissaan: ”Pelasimme hyvin”

© Kuva: Getty Images

Bayern München hävisi perjantaina ensimmäisen kerran tämän bundesliigakauden aikana, kun Hertha Berlin oli sitä kotikentällään vahvempi 2-0-lukemin. Ottelun maaleista vastasivat rangaistuspotkusta osunut Vedad Ibisevic ja Duda. Tuloksen myötä Hertha venytti tappiotonta putkeaan Bayernia vastaan neljän ottelun mittaiseksi.

Bayern jäi yllättäen ilman täyttä pistepottia myös tämän viikon arkiottelussaan, jossa se pelasi Allianz Arenalla 1-1-tasapelin Augsburgin kanssa.

Täksi kaudeksi suurseuran peräsimeen tullut Niko Kovac vakuutti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että syytä paniikkiin ei ole, vaikka joukkue voikin menettää kärkipaikkansa viikonlopun aikana.

– Emme vain käyttäneet omia mahdollisuuksiamme ja päästimme kaksi vältettävissä olevaa maalia. Näin ei tietenkään saisi käydä, Kovac kertoi.

– Toisessa maalissa teimme taktisen virheen. Niitä sattuu, mutta Bundesliigassa sinua rangaistaan niistä usein. Pelasimme kuitenkin kokonaisuudessaan hyvän ottelun, vaikka tulos ei tätä väitettä tuekaan. Kontrolloimme peliä, mutta emme vain käyttäneet tilaisuuksiamme.

– Häviäminen ei ole ongelma. Kaikki jotka tuntevat Bayernin, tietävät, että osaamme käsitellä tätä.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!