Manchester Unitedin alkukausi on ollut täynnä haasteita. Viimeisin tuli tiistaina, kun United putosi Liigacupista hävittyään Derbylle rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Samalla taustoissa Paul Pogban tilanne on kuohuttanut.

Derby-tappiossa Pogba ei ollut kokoonpanossa. Kerroimme aiemmin, että Mourinho olisi evännyt Pogban mahdollisuuden pelata Unitedin kapteenina Wolverhamptonille koetun tappion jälkeen.

Man Unitedissa aikanaan pelannut ja nykyisin Talksportin radiojuontajana työskentelevä Alan Brazil olisi valmis myymään Pogban pikaisesti.

– Jos Fergie (Sir Alex Ferguson) olisi yhä manageri, Pogballa ei olisi toivoakaan olla joukkueessa. Fergie ei luottaisi tuollaisen maineen omaavaan pelaajaan, vaikka hän olisi maailmanmestari, Brazil sanoi Talksportin Sports Breakfast -radio-ohjelmassa.

Brazil ounastelee, että myös Mourinhon kärsivällisyys alkaa olla koetuksella Pogban kanssa.

– Luulen, että José on ollut kärsivällinen, mutta hänenkin kärsivällisyys alkaa nyt loppua.

– Luulen, että hän (Mourinho) ymmärtää, että tämä mies on mätämuna. Hieno pelaaja ja maailmanmestari, mutta myrkyllinen. Hänen (Mourinhon) on tehtävä päätös ennen tammikuuta, koska hänen on hankittava korvaaja Pogballe, Brazil pohti.

United kohtaa seuraavaksi Valioliigassa West Hamin vieraissa ensi lauantaina. Brazilin mukaan Pogballa on nyt kaksi vaihtoehtoa, joko hän tyytyy tulemaan paikalle tai sitten hän käärii hihat ja alkaa töihin.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.