Manchester Unitedin manageri José Mourinho kertoo saaneensa seurajohdolta viestin, jossa kehotettiin jättämään brittimediassa pyörineet huhut omaan arvoonsa.

Mirror-lehti uutisoi ennen viikonloppua, että Mourinho on saamassa potkut, kävi lauantain ottelussa Newcastlea vastaan mitä tahansa.

Ottelu alkoikin Unitedin kannalta katastrofin tavoin, sillä Newcastle johti kymmenen minuutin jälkeen jo kahdella maalilla. Mourinhon miehistö taisteli kuitenkin toisella jaksolla tasoihin ja Alexis Sánchez iski manchesterilaisille voittomaalin 90. minuutilla.

– Ne, jotka lukevat lehtiä ja pyörivät sosiaalisessa mediassa ajattelivat ehkä, että olen mennyt mies, sanoi Mourinho Talksportille.

– Jos en olisi saanut seurajohdolta tekstiviestiä, jossa neuvottiin, ettei kannata lukea (lehtien väitteitä), olisin ollut vakuuttunut myös.

Lehdistötilaisuudessa Mourinho oli äreällä päällä, kun häneltä kysyttiin, mitä hän sanoi joukkueelleen Newcastle-ottelun tauon aikana, ennen nousua voittoon.

– Uskon, että te (toimittajat) tiedätte, mitä minä sanoin. Jos te haluatte tietää, niin te tulette tietämään.

– Te tiedätte kaiken. Tiedätte, mikä pitää paikkaansa ja mikä ei. Olen aika varma, että soitatte pari puhelua ja saatte tietää, mitä sanoin tauolla.