KuPS matkaa Veikkausliigan päätöskierroksen otteluunsa Maarianhaminaan. Kotijoukkue IFK:n taistellessa sarjapaikkansa puolesta, on kuopiolaisilla pelissä mitali, ja paikka europeleihin. Niitä varten joukkue tarvitsee saarelta voiton.

Kapteeni Petteri Pennanen ei ole pysyä housuissaan.

– Nämä ovat pitkiä päiviä odotella lauantaita ja kello kolmea, jolloin pillin vihellys vihdoinkin kuuluu.

Kauden huipentavat ajat voisivat olla tylsempiäkin.

– On upeata aikaa elää tällaista syksyä, kun jokaisessa loppukauden pelissä on todella iso panos. Se on varma, että jokainen jätkä haluaa saarelta voiton, mitalin ja europaikan. Se on se ainut, mitä me lähdemme sieltä hakemaan. Mitali ja europaikka ovat olleet selvänä tavoitteenamme kauden alusta asti.

Kieltämättä olisi melkoinen yllätys, ja keltalasein katsottuna valtava pettymys, mikäli tämä kausi ei päättyisi joukkueessa jonkinasteisiin juhliin. Koko KuPS:n tavoin myös sen kapteeni on esittänyt vakuuttavia otteita.

– Henkilökohtaisesti täytyy sanoa, että on ollut paras kauteni koko uralla. Ehjänä on saanut olla ja olen päässyt pelaamaan isoimmat peliminuutit Veikkausliigassa. Kaudessa on ollut paljon hyvää. Nyt on takana ensimmäinen talvi, kun sain treenata kunnolla ilman vammoja tai kuntoutusta. Sain laittaa itseni hyvään fyysiseen kuntoon ja tiesin, että jos kroppa pysyy kunnossa niin varmasti kulkee. Kyllä tyytyväinen pitää olla, Pennanen summaa seuran sivustolla.