Saksalaislehti kuittaili Bayern Münchenin seurajohdon valitukselle hauskalla tavalla – ”Me ymmärrämme”

© Kuva: Getty Images
Katso HB-HJK suorana

Bayern Münchenin perjantainen lehdistötilaisuus nousi Saksassa otsikoihin jo ennen kuin se ehtii alkaakaan.

Tilaisuudessa olivat paikalla edustusjoukkueen päävalmentaja Niko Kovač ja seurajohto. Ennen pressitilaisuuden alkua epäiltiin jopa, että siellä tiedotetaan Kovačin potkuista.

Toisin kuitenkin kävi. Bayernin johtoporras vakuutteli tukeaan kroatialaisvalmentajalle ja kritisoi hänen sijastaan mediaa ja niin sanottua yleistä ilmapiiriä, joka seuraa on vaikean alkukauden aikana ympäröinyt. Bayernin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge syytti mediaa ”kunnioituksen puutteesta”.

Saksalaislehti Tageszeitung reagoi Bayern-pomojen valitukseen hauskalla tavalla. Lehden toimittaja Andreas Rüttenauer kirjoitti perjantaina Twitteriin: ”Me ymmärsimme, hyvä FC Bayern. Bundesliigan sarjataulukko huomenna TAZ:ssa”.

Rüttenauer jakoi julkaisussaan kuvan Bundesliigan sarjataulukosta, jossa Bayern oli nostettu kärkipaikalle, vaikka todellisuudessa joukkue oli seitsemän kierroksen jälkeen vasta kuudennella sijalla. Sama, tahallisesti virheellinen, taulukko pääsi lehden lauantain paperiversioon.

Bayern paranteli lauantaina asemiaan Bundesliigassa voittamalla Wolfsburgin vieraissa 3-1.

Katso HB-HJK suorana