Liverpoolin legendapelaaja Jamie Carragher ei voinut sietää Paris Saint-Germainin pelaajien käytöstä joukkueiden keskiviikkoisessa kohtaamisessa Mestarien liigassa.

PSG voitti Ranskassa pelatun ottelun 2-1. Pariisilaisten maaleista vastasivat Juan Bernat ja Neymar. Liverpoolin kavennuksen iski pilkulta James Milner.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp syytti PSG:n pelaajia jatkuvasta kaatuilemisesta. Pelissä nähtiin yhteensä 33 rikettä, joista Liverpoolille merkittiin 20. Ottelussa näytettiin keltaista korttia kahdeksan kertaa, niistä Liverpool otti kuusi.

PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchelin mielestä Klopp yritti kritiikillään vain ohjata keskustelua muualle Liverpoolin esityksestä.

Seuralegenda Carragher oli kuitenkin samoilla linjoilla Kloppin kanssa.

– Se oli todella turhauttavaa, kommentoi Carragher norjalaiskanavalle Daily Expressin mukaan.

Hänen silmäänsä pisti erityisesti brassitähti Neymarin käytös.

– Neymar on yksi maailman parhaista pelaajista, mutta häntä katsoessa alkaa hävettää. Jos hän jatkaa tuolla tavalla läpi uransa, hänet tullaan muistamaankin tuollaisesta käytöksestä, eikä siitä, kuinka hyvä pelaaja hän on.

– Se jätti suuhuni happaman maun. Minulla ei ole sympatiaa PSG:n pelaajia kohtaan, jos Klopp turhautui heihin. Se on täysin ymmärrettävää.

– Jopa Thiago Silva, heidän kapteeninsa, kieriskeli maassa kulmalipulla pidellen naamaansa.

– PSG on hieno joukkue, jossa on hienoja pelaajia. Heidän ei tarvitse turvautua tällaiseen taktiikkaan. Heidän pitäisi antaa tekojensä kentällä puhua.

– Heidän pitäsi olla häpeissään. En ymmärrä, miten he voivat palata kotiin ja puhua perheilleen.

– Tuollaista näkee vain päiväkodissa.