Joko Glen Kamara pelasi viimeisen pelinsä Dundeessa? Valmentaja pudotti kokoonpanosta

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Onko Huuhkajien 23-vuotias keskikenttäpelaaja Glen Kamara jo pelannut viimeisen pelinsä Dundee FC:n paidassa? Näin uskoo ainakin Scottish Sun.

Lehden mukaan Kamara ei ole Dundeen kokoonpanossa, kun Dundee isännöi lauantaina Skotlannin cupissa toisen sarjaportaan Queen of the Southia. Poissaolo johtuu tiettävästi Kamaran meneillään olevasta siirtoneuvotteluista Rangersiin.

Kamara solmi jo aiemmin tammikuussa esisopimuksen Rangersin kanssa tulevana kesänä tapahtuvasta siirrosta. Hän kuitenkin saattaa siirtyä Glasgow’hin jo tammikuussa, mutta siirtokorvauksesta neuvotellaan edelleen.

Se, että Kamara ei Dundeen paidassa cupia pelaa, merkitsee myös sitä, että hänellä säilyy edustusoikeus Rangersin kevään cup-otteluihin. Cupissa on tällä hetkellä mukana vielä 32 joukkuetta, ja sekä Dundee että Rangers pelaavat viikonloppuna ensimmäisen ottelunsa kilpailussa. Rangers vierailee perjantaina neljännen sarjatason Cowdenbeathin vieraana.

Dundeen valmentaja Jim McIntyre on ilmoittanut, että olisi parasta sekä seuran että pelaajan kannalta, jos siirto toteutuisi jo tammikuussa. Mieluiten Dundee haluaisi korvauksena Rangersin pelaajista lainalle esimerkiksi Ross McCrorien tai Ryan Hardien, mutta suurseura ei ole ehdotuksesta innostunut.

– Tiedän, että Glen jatkaisi mieluiten jo matkaansa eteenpäin. Minustakin se olisi parasta kaikkien osapuolten kannalta, McIntyre sanoi BBC Scotlandille.

– Pelaajalle on vaikeaa keskittyä käsillä oleviin töihin, kun hän tietää olevansa menossa jonnekin muualle.

Rangersin maineikas manageri Steven Gerrard ei halunnut kommentoida Kamaran ja niin ikään seuraan kesällä siirtyvän Kilmarnockin laitapelaajan Jordan Jonesin tilanteita.

– Glen on yhä Dundeen pelaaja ja Jordan Kilmarnockin pelaaja, joten en aio puhua heistä. Olemme pyytäneet molempia toimimaan ammattimaisesti ja kunnioittamaan nykyisiä seurojaan, Gerrard totesi.

Kamara siirtyi Dundeehin Arsenalista kesällä 2017.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliRoman Eremenko jatkaa Venäjällä – palaa perheen juurille
Seuraava artikkeli”Kyllä näitä tosipelejä on taas jo odotettu” – Kilpailullinen kausi käynnistyy Suomen Cupilla