Mauro Icardi on ollut viimeisten vuosien aikana yksi maailman puhutuimmista hyökkääjistä. Argentiinalaisilla on ikävuosia mittarissa vasta 25, mutta hän on voittanut jo kahdesti Serie A:n maalikuninkuuden.

Toinen maalipörssin ykkössija heltisi viime kaudella, kun Icardi teki 34 ottelussa 29 maalia. Sekään ei silti riittänyt paikkaan Argentiinan MM-kisajoukkueessa, mutta yleinen uskomus on, että Icardin syrjiminen johtuu kentän ulkopuolisista asioista. Icardi nimittäin aloitti syksyllä 2013 suhteen silloisen joukkuetoverinsa Maxi Lópezin vaimon Wanda Naran kanssa, ja sai aikaan yhden Serie A -historian puhutuimmista ”saippuaoopperoista”. Kolmiodraama aiheutti erityistä pahennusta Lópezin ja Icardin yhteisessä kotimaassa Argentiinassa.

Lópezilla ja Wanda Naralla on kolme yhteistä poikaa, joista vanhin, Valentino, täytti viime viikolla kymmenen vuotta. Pojat jäivät asumaan Icardin ja Naran uusioperheeseen, ja Icardi on omaksunut täysillä isän roolin myös ei-biologisille lapsilleen (Icardilla ja Naralla on kaksi yhteistä tyttölasta).

Inter-kapteenin somepostauksen perusteella myös Valentino on innokas jalkapalloilija, ja mitäpä muuta voisi superjunnu osata toivoa kuin kymppisynttäritervehdyksen maailman parhailta pelaajilta. Ja senhän Mauro Icardi tietysti ”Valulle” hyvillä kontakteillaan järjesti.

Valentinoa tervehtivät Icardin Instagramiin postaamalla videolla muun muassa Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Edinson Cavani, Luka Modric, Radja Nainggolan ja monet, monet muut jalkapallomaailman nykyiset ja entiset supertähdet. Voi vain kuvitella Valentinon hehkeän hymyn näiden tervehdysten jälkeen.

Aivan täydellistä synttäriviikonloppua Icardi ei kyennyt poikapuolelleen järjestämään, sillä Inter hävisi sunnuntai-iltana vieraskentällä Torinolle 0-1. Icardi pelasi ottelussa täydet minuutit.