Pasi Rautiainen ei meinaa pysyä housuissaan Bundesliigan huippuottelun alla: ”Aijaijaijaijai! Tämä on makeaa!”

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Bundesliigassa pelataan tulevana viikonloppuna 20. kierros. Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecky saa Bayer Leverkusenin maalilla torjuttavakseen maan suurimman seuran Bayern Münchenin hyökkäykset.

Viasatin jalkapalloasiantuntija Pasi Rautiainen odottaa ottelulta paljon.

– Aijaijaijaijai! Tämä on makeaa! Leverkusenissa tapahtui valmentajanvaihdos, joka oli odotettu. He saivat valmentajan, johon seurajohdossa Rudi Völler ja Simon Rolfes uskovat siinä mielessä, että he haluavat nähdä offensiivista peliä ja paljon erilaisia ratkaisumalleja hyökkäyskolmanneksella. Nyt saatiin siitä pieni näyte Wolfsburgia vastaan. He hävisivät ensimmäisen pelin Mönchengladbachille, mutta siinä oli paljon hyvää, Rautiainen sanoo SuomiFutis-sivustolle.

Leverkusenin päävalmentajalta Peter Boszilta odotetaan paljon.

– Saako Bosz tasapainon pallon menettämisen jälkeen toimimaan, missä hän ei onnistunut Dortmundissa? Siihen on mahdollisuudet, koska hänellä on nopeita keskuspuolustajia, jotka ovat avainasemassa tuossa pelijärjestelmässä, Rautiainen sanoo.

Bayern on viime vuosia ajatellen täysin uudessa tilanteessa, sillä kuuden peräkkäisen mestaruuden jälkeen se on tällä hetkellä kuusi pistettä Bundesliigaa johtavan Borussia Dortmundin takana.

– Bayern on jahtaajan asemassa monen vuoden tauon jälkeen. Bayernilla ei ole varaa kompastua enää kertaakaan, jos he haluavat unelmoida mestaruudesta, ja sen pelaajat tietävät. He ovat fokusoituneita, ja heillä oli hyvä etelän leiri. Startti on ollut tuloksellisesti hyvä, ja pelillisesti on vielä parantamisen varaa. Tämä on iso ottelu, ja jos Bayern tämän hoitaa, niin silloin se jahti on vielä täysillä päällä, mutta kompastua ei saa, Rautiainen sanoo.

Suora lähetys ottelusta alkaa Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplay-palvelussa lauantaina kello 16.20. Bundesliigan kaikki ottelut ovat nähtävissä Viaplayssa.

Viasatat Urheilu, Viasat Jääkiekko ja Viasat Jalkapallo -kanavat ovat katsottavissa ilmaiseksi perjantaista 1.2. klo 17.00 alkaen maanantaihin 4.2. klo 8.00 saakka. Lue lisää täältä.

Juho Hirvonen

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliJymy-yllättäjä Qatar Aasian mestariksi – Barcelona-legenda osoitti huimia ennustajan taitoja
Seuraava artikkeliAsiantuntija kertoo Teemu Pukin huippuvireen salaisuuden – ”Kyllä se hivelee rinnusta”