Brasiliasta Eurooppaan vastikään palannut Neymar poltti pahemman kerran päreensä, kun PSG putosi jatkosta Mestarien liigassa kiistanalaisen rankkarituomion jälkeen. Presnel Kimpemben käsivirheestä tuomittiin pilkku vasta VAR-tarkistuksen jälkeen.

PSG-luotsi Thomas Tuchelin mielestä Neymarin Instagramiin heti pelin jälkeen kirjoittama tulinen reaktio oli kuitenkin luonnollinen ja ymmärrettävä. Saksalaisvalmentaja ei lähtenyt äkkipikaista purkausta tuomitsemaan.

– Jos muistelette olleenne joskus isossa riidassa ja hyvin tunteikkaina, tulee varmasti käyttäneeksi sanoja, jotka vetäisi takaisin muutamaa tuntia myöhemmin, Tuchel totesi lehdistölle Goalin mukaan.

– Tiedätte, kuinka tunteella Neymar elää joukkueen mukana, ja kuinka kovasti hän halusi auttaa meitä. Ney suunnitteli palaavansa pelaamaan puolivälierissä ja on purrut kynsiään jokaisessa pelissä, jonka olemme pelanneet ilman häntä. Älkää siis olko hänelle liian ankaria.

– En vetäisi liikoja tulkintoja hänen sanoistaan. Hän kirjoitti niin hetken mielijohteesta. Älypuhelimella se käy äkkiä.