Mario Balotellilta kryptinen julkaisu somessa – missä ura jatkuu?

© Kuva: Getty Images
Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Italialaishyökkääjä Mario Balotellin tulevaisuus on tällä hetkellä hämärän peitossa.

Balotelli, 28, siirtyi tammikuussa Marseilleen purettuaan sopimuksensa OGC Nicen kanssa ja teki kauden jälkimmäisellä puoliskolla uudelle seuralleen 15 ottelussa yhteensä kahdeksan maalia.

Marseille tuli Ranskan pääsarjassa viidenneksi ja jäi tyystin ensi kauden europelien ulkopuolelle. Balotellin aikaa Marseillessa voidaan pitää kuitenkin onnistuneena, vaikka hän lensikin kauden viimeisessä ottelussa suoralla punaisella kortilla suihkuun. Seurapresidentti Jacques-Henri Eyraud kertoi maaliskuussa, että Marseille on ollut tyytyväinen italialaiskärkeen, mutta sanoi myös, että Balotellin tulevaisuudesta päätetään vasta kesällä.

Balotelli kiitteli lauantaina Marseillea päättyneestä kaudesta sosiaalisessa mediassa, mutta hänen julkaisustaan oli vaikea päätellä, onko hän jäämässä seuraan vai lähtemässä muihin maisemiin. Balotellin ja Marseillen solmima sopimus päättyy tänä kesänä.

– Kiitos kaikille näistä uskomattomista viidestä kuukaudesta. Vaikka emme saavuttaneet tavoitteitamme, haluan todella kiittää valmentajaa, taustahenkilöitä, pelaajia, [seuran] presidenttiä ja johtajia, kaikkia, jotka työskentelevät Olympique Marseillessa, kannattajia.

– Kiitos ja toivottavasti näemme pian, tai onnea kaikkeen tulevina vuosina.

Balotelli on ollut siirtohuhuissa yhdistettynä Bresciaan, joka nousi ensi kaudeksi Italian Serie A:han. Brescian omistaja Massimo Cellino antoi aiemmin toukokuussa ymmärtää, että Balotelli on tervetullut seuraan, jos hyökkääjä on valmis madaltamaan palkkapyyntöään.

Artikkelia muokattu 26.5.2019 klo 19.15: Lisätty mukaan Balotellin sopimuksen pituus.

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!