AS Roma antoi vastineensa ovet paukkuen lähteneen Francesco Totin ulostulolle

© Kuva: Getty Images

AS Roma on vastannut Franscesco Tottin syytöksiin seuraa vastaan. Roma-legenda Totti jätti maanantaina paikkansa seurajohdossa ja arvosteli suorasti joukkueen nykytoimintaa (lue lisää).

Totti pelasi koko pelaajauransa Romassa ja toimi myös seuran kapteenina. Lähtö rakkaasta seurasta oli 30 yhteisen vuoden jälkeen kova pala.

Roma pettyi legendan lähtöön. Totille oltiin tarjoamassa roolia seuran teknisenä johtajana.

Roma myös kuvaili Totin syytösten olevan kaukana todellisuudesta.

– Seura on hyvin pettynyt saatuaan tietoonsa, että Totti päätti lähteä. Tarjosimme hänelle roolia Monchin (entinen urheilujohtaja) lähdön jälkeen, Roma selitti tiedotteessaan.

– Olimme valmistautuneet olemaan kärsivällisiä Francescon kanssa ja auttamaan häntä kehittymään hyvästä pelaajasta hyväksi johtajaksi. Tämän todistaaksemme tarjosimme hänelle teknisen johtajan roolia. Uskoimme hänen pystyvän kasvaa siihen rooliin.

– Vaikka ymmärrämme kuinka vaikeaa Roman jättäminen 30 vuoden jälkeen oli, uskomme että hänen käsityksensä faktoista ja seuran tekemistä päätöksistä ovat erikoisia ja kaukana todellisuudesta.

Roma myös ilmoitti, ettei seura ole vaihtamassa omistajaa.

– Sijoittajaryhmällä ei ole todellakaan aikomustakaan laittaa seuraa myyntiin. Ei nyt eikä tulevaisuudessa, seura summasi.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!