Serie A:han täksi kaudeksi noussut Brescia sai maanantaina riveihinsä todellisen yleisömagneetin, kun joukkue tiedotti kiinnittäneensä maineikkaan Mario Balotellin. 29-vuotias Balotelli vietti lapsuutensa ja nuoruutensa juuri Bresciassa, joten kotiinpaluu saa varmasti tunteikkaaksi niin fanit kuin pelaajan itsensäkin.

Balotelli myönsi maanantaisessa lehdistötilaisuudessa, että hänen äitinsä oli itkenyt, kun kuuli pojan palaavan kotikaupunkiin. Haastetta sarjan häntäpäähän povatun Brescian riveissä ”Super-Mario” ei pelkää, vaan hän haluaa lyödä tiskiin niin kovat näytöt, että paikka ensi kesän EM-joukkueessa aukeaisi.

– Ei Brescian valitseminen niin vaikeaa ollut. Siitä hetkestä lähtien, kun päätin siirtyä Bresciaan, en ajatellut mitään muuta. Tämä on minun kaupunkini, joka voi antaa minulle kaiken. Ja minä voin antaa tälle kaupungille kaikkeni, Balotelli totesi Marcan mukaan.

– En pelkää yhtään. Tavoitteeni ovat auttaa joukkuetta kasvamaan, ja saada joukkueeni tuki. Minusta tuntuu, että vain te (lehdistö) pelkäätte, että epäonnistun, en minä.

Balotellin puhuessa lehdistötilaisuudessa, hotellin ulkopuolelle oli kokoontunut satoja Brescian kannattajia tervehtimään joukkueensa uutta numeron ’45’ kantajaa.

[readmore from=Balotelli-Mario]

– En tavallisesti lue paljon, mutta joskus minulle näytetään, että minua on kritisoitu lehdissä. Olen tottunut siihen. Ei kaikkia voi miellyttää.

Balotelli kertoi myös, että hänen ehdottomana tavoitteenaan ovat ensi vuoden EM-kisat. Maajoukkueen päävalmentaja Roberto Mancini soittikin miehelle äskettäin onnitellakseen tätä syntymäpäivän johdosta. Italia pelaa Suomen kanssa samassa EM-karsintalohkossa ja vierailee syyskuussa Tampereella.

Balotellin Serie A -kauden avausta saadaan vielä odottaa, sillä hän kärsii vielä neljän pelin ajan Ligue 1 -kauden lopussa saamaansa pelikieltoa. Ensiesiintyminen Brescian paidassa nähtäneen vasta 25. syyskuuta Juventusta vastaan.