Ranskalaislehti L’Équipe kertoo, että Paris Saint-Germainin päävalmentaja Thomas Tuchel on jatkuvassa yhteydessä Bundesliigaa johtavaan Bayern Müncheniin. Lehden mukaan Tuchel ei koe nauttivansa PSG:ssä täyttä seurajohdon tukea.

Tuchelin valmentajasopimus PSG:n kanssa umpeutuu ensi kesänä. Tällä hetkellä Bayernia valmentaa Hansi Flick, joka nostettiin marraskuussa kakkosvalmentajan postista erotetun päävalmentajan Niko Kovacin tilalle. L’Équipe pitää Tuchelia potentiaalisena Flickin työn jatkajana ensi kaudella.

Sama lähde kertoo, että viime kesänä PSG:n urheilujohtajaksi palannut Leonardo on aina halunnut tuoda joukkueen valmentajaksi ”oman miehensä”. Leonardo onkin pitänyt tiiviisti yhteyttä Juventuksen ex-luotsi Massimiliano Allegriin, joka haluaa palata ensi kaudella töihin sapattivuoden jälkeen.

Toinen Leonardon mieleinen valmentaja on Lazion luotsi Simone Inzaghi. Allegria kun on huhuiltu ensi kaudeksi myös Manchester Unitediin. Leonardo ja Inzaghi tapasivatkin L’Èquipen mukaan kahden kesken helmikuun alussa.

Lähde: Get Football News France