Jalkapallon Mestarien liigassa ratkottiin kaksi ensimmäistä paikkaa kilpailun kahdeksan parhaan joukkoon. Puolivälieriin jatkaa italialaisseura Atalanta, joka pudotti Valencian 8-4-yhteismaalein sekä bundesliigajoukkue RB Leipzig, joka oli Tottenhamia vahvempi yhteislukemin 4-0.

Valencia 3-4 Atalanta
Yhteismaalit 4-8

Valencia ja Atalanta järjestivät Espanjassa 7 maalin juhlat tyhjille katsomoille pelatussa ottelussa. Lopputulos oli 3-4, joka tarkoitti italialaisten selvää jatkopaikkaa.

Illan ylivoimaisesti suurin sankari oli Josip Ilicic, joka paukutti hurjasti kaikki joukkueensa neljä maalia. Osumista kaksi syntyi rangaistuspotkusta.

Kotijoukkue Valencian maaleista vastasi kertaalleen osunut Ferran Torres ja kahdesti osunut Kevin Gameiro.

Avausosan selvän 4-1-voittonsa myötä Atalantalla ei ollut ottelussa missään vaiheessa suurta hätää. Joukkue oli pahimmillaan maalin tappioasemassa, joten jatkopaikka oli läpi ottelun melko selvä.

RB Leipzig 3-0 Tottenham
Yhteismaalit 4-0

Leipzig ei antanut kotikentällään englantilaisvierailijoilleen mitään mahdollisuutta. Ottelu päättyi pelitapahtumiin nähden ansaittuun 3-0-voittoon. Spurs oli läpi ottelun täysin aseeton.

Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Leipzig oli kamppailussa ylivoimainen ja teki ratkaisevan tuntuiset kaksi maalia. Kummastakin osumasta vastasi joukkueen kapteeni Marcel Sabitzer.

Toisella puoliajalla ottelun tempo oli rauhallisempi. Kotiyleisö sai kuitenkin vielä kerran aihetta juhlaan, kun loppuhetkillä vaihdosta kentälle tullut Emil Forsberg onnistui maalinteossa oltuaan kentällä alle minuutin.