Bayern Münchenin Robert Lewandowski, 31, on paljastanut espanjalaiselle Sportille, että Real Madrid yritti kosiskella puolalaishyökkääjää riveihinsä kolme vuotta sitten.

− Kyllä. Sitä voisi mennä Espanjaan tai johonkin toiseen maahan suureen seuraan, mutta minulle se ei ollut tärkeä juttu, Lewandowski sanoi.

Lewandowski myönsi, että Sergio Ramos ja Cristiano Ronaldo yrittivät houkutella Lewandowskia Real Madridiin Mestarien liigan ottelun jälkeen.

− Täällä (Münchenissä) ollessani olen pystynyt saavuttamaan maksimini, ja haluan jatkaa hyvällä tasolla, Lewandowski perusteli Real Madridista kieltäytymistään.

Lewandowskin mukaan hänellä on hyvät edellytykset menestyä juuri Bayern Münchenissä.

− Olen yhdessä maailman parhaista organisaatioista, ja tiedän, että täällä minulla on mahdollisuus onneen.

Puolan maajoukkuehyökkääjällä on sopimusta Saksan huippuseuran kanssa vuoteen 2023 saakka.

− Olemme korkealla tasolla pelaajista urheilullisiin olosuhteisiin. Kaikki on helpompaa, kun pelaa tällaisessa joukkueessa, Lewandowski kertoi.

Tauolla olevalla Bundesliigan kaudella Lewandowski on iskenyt 23 ottelussa 25 maalia. Hyökkääjä loukkaantui helmikuun lopulla arviolta noin kuukaudeksi, mutta koronaviruksen kiusatessa pelit ovat muutenkin paussilla, joten hyökkääjällä on aikaa toipua polvivammastaan.