Christian Eriksen on joutunut Internazionalessa pienelle vastuulle. Tanskalaispelaaja saapui Milanoon kovin odotuksin viime tammikuussa, mutta keskikenttämiehen otteet eivät ole olleet päävalmentaja Antonio Conten mielestä riittäviä.

Conte kommentoi aiemmin, että Eriksen on kyllä saanut tarpeeksi mahdollisuuksia Interissä. Eriksen on tällä hetkellä siirtohuhujen kohteena, vaikka 28-vuotias pelaaja solmi seuran kanssa vuoteen 2024 saakka ulottuvan sopimuksen.

Conte kommentoi lauantaina Eriksenin tilannetta uudestaan. Hänen mukaansa Eriksen ei ole joutunut koirankoppiin, vaikka tanskalaisen ympärillä liikkuu huhuja.

− Minun välini Christianin kanssa ovat ihan samanlaiset kuin muidenkin pelaajien kanssa. Yritän aina selittää, että teen vain Interin kannalta parhaaksi näkemiäni ratkaisuja, Conte sanoi.

Eriksen on pelannut tällä kaudella seitsemässä Serie A:n pelissä ja kolmessa Mestarien liigan ottelussa, mutta peliminuutteja on tullut vähän. Eriksen on tullut usein vaihdosta kentälle, joten Eriksen ei ole ollut osa Conten mainitsemia ”Interin kannalta parhaita ratkaisuja”.

− On kyse kaikesta muusta kuin huonoista väleistä. Eriksen paiskii kovasti töitä ja on käytettävissäni, kun tarvetta ilmenee, Conte muotoili.

Lähde: Goal