Viimeisten kahdeksan kauden aikana seitsemän ranskanmestaruutta voittanut ja viime kaudella Mestarien liigan loppuottelussa pelannut PSG kärsi sunnuntai-iltana jo neljännen tappionsa Ligue 1 -kauden aikana. Olympique Lyonnais haki pisteet Pariisista maalein 0-1.

Ensimmäisen harminsa PSG koki jo ennen puolen tunnin täyttymistä, kun toppari Abdou Diallo tuli vaihtoon loukkaantumisen vuoksi. Hänen tilalleen tuli saksalainen Thilo Kehrer.

Viisi minuuttia myöhemmin, 35. minuutilla nähtiin ottelun ainoa maali, jonka teki zimbabwelaishyökkääjä Tino Kadewere. Maali oli Kadewerelle jo kauden viides Lyonissa. 24-vuotias Kadewere pelasi vuodet 2015-2018 ruotsalaisessa Djurgårdenissa, vietti viimeiset kaksi kautta Ligue 2:n Le Havressa ja on tullut nyt ryminällä sisään Ligue 1:een.

PSG piti etenkin toisella puoliajalla enemmän palloa, mutta ei saanut hyökkäyksessä mitään kovin vaarallista aikaa. Laukaukset maalia kohti tilastoitiin Lyonin hyväksi 5-1. Muutamia minuutteja ennen pelin loppua Kylian Mbappé pääsi laukomaan hyvästä paikasta, mutta nuoren ranskalaisen kuti painui vähän ohi Lyonin maalin.

[readmore from=PSG]

Lopullisesti PSG:n ilta synkkeni lisäajan viidennellä minuutilla, kun joukkueen supertähti ja keulakuva Neymar loukkaantui ja hänet kannettiin kyynelehtien paareilla pois kentältä. Neymarin nilkka jäi ikävästi Lyonin Thiago Mendesin saksien väliin, ja tuomari ajoikin Mendesin VAR-tarkistuksen jälkeen ulos.

PSG putosi päivän tulosten myötä Ligue 1:n kärkipaikalta kolmanneksi, joskin vain pisteen Lilleä ja Lyonia vähemmän keränneenä. Lille nousi sarjajohtajaksi voitettuaan tänään Bordeaux’n 2-1. Kärkipää on tasainen, sillä kolmen pisteen sisälle kärkikaksikosta mahtuvat myös Marseille ja Montpellier.