Marseille tiedotti tiistaina antaneensa potkut päävalmentajalleen André Villas-Boasille.

Villas-Boas suuttui pahemman kerran tiistai-aamuna huomattuaan Marseillen lainanneen Olivier Ntchamin loppukaudeksi vasten valmentajan tahtoa. Villas-Boas oli ilmoittanut viikonloppuna seurajohdolle, ettei halua Ntchamia joukkueeseen, mutta siitä huolimatta seura lainasi hänet loppukaudeksi.

Villas-Boas ilmoitti tiistaisessa lehdistötilaisuudessaan haluavansa poistua Marseillen päävalmentajan paikalta välittömästi. Lue lisää täältä.

Marseille vahvisti tiistai-iltana antaneensa Villas-Boasille potkut.

Gianluca di Marzion mukaan Maurizio Sarri on Marseillen ykkösvaihtoehto Villas-Boasin korvaajaksi. Toimittajan mukaan Marseille olisi ollut jo yhteydessä Sarriin, mutta Sarri ei pidä ideasta liittyä joukkueen päävalmentajaksi kesken kauden. Sarri suostuu lähtökohtaisesti liittymään uuteen seuraan vain kauden päätyttyä.

[readmore from=Marseille]

Marseille yrittää siitä huolimatta suostutella italialaisluotsia siirtymään seuran peräsimeen.

Sarri sai potkut Juventuksen päävalmentajan paikalta viime elokuussa. Sarri ehti valmentaa Juventusta vuoden ajan. Sitä ennen luotsi valmensi Chelseaa ja Napolia.

Marseillen tilanne on kriittinen. Kannattajat ovat kyllästyneet Marseillen seurajohtoon ja rynnivät seuran harjoituskeskuksen luokse viime viikonloppuna. Marseille on hävinnyt kolme peräkkäistä ottelua Ligue 1:ssä.