Chelsea on ollut koko kesän ajan Erling Hålandin allekirjoituksen perässä, mutta Borussia Dortmundin haluttomuus myydä on siirtänyt lontoolaisten katseet Müncheniin.

Useamman brittitabloidin mukaan Chelsea kosiskelee riveihinsä nyt Bayern Münchenin Robert Lewandowskia, joka rikkoi viime kaudella Bundesliigan yhden kauden maaliennätyksen tekemällä huimat 41 sarjamaalia.

[readmore from=Bundesliiga]

33 vuotta ensi kuussa täyttävän Lewandowskin sopimus Bayernin kanssa ulottuu kesään 2023 asti ja seura on tiettävästi halukas jatkamaan sitä vuodella tai kahdella. Puolalaishyökkääjä tuskin uutta jatkosopimusta enää allekirjoittaa, koska hän on halukas pelaamaan uransa aikana Valioliigassa.

Nyt Lewandowskilla olisi siihen oiva sauma, sillä hallitseva Mestarien liigan voittaja on tekemässä hänestä 50 miljoonan punnan tarjousta Bayernille. Siirtokorvaus kuulostaa varsin kohtuulliselta, kun otetaan huomioon pelaajan ikä sekä sopimustilanne.

Bayernilla ei ole halua myydä maalitykkiään, mutta mikäli seurassa ajatellaan tulevaisuutta eikä pelkästään nykyhetkeä, voisi Lewandowskin kauppaaminen tässä kohtaa olla jopa varsin fiksu ratkaisu – iän sekä sopimustilanteen vuoksi.