Huuhkajat jyräsi tiistaina elintärkeään 2-0-voittoon MM-karsintaottelussa Kazakstania vastaan. Lue otteluraportti täältä.

Teemu Pukki nousi ottelun sankariksi. Hän vei juuri ennen taukovihellystä Huuhkajat johtoon, ja tykitti illan toisen osumansa heti toisen jakson alussa.

Urho Nissilä laukoi boksin rajalta, Kazakstanin maalivahti Igor Shatskiy torjui pallon eteensä ja Pukki oli kärppänä paikalla siirtäen Huuhkajat 2-0-johtoon.

Maali oli Pukille hänen uransa 33:s maajoukkueessa ja samalla hän nousi Suomen A-maajoukkueen kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi ohi Jari Litmasen.

Huuhkajat

@Huuhkajat
48’ Unelma-alku! Robin Lod ja Urho Nissilä laukoivat, mutta nämä Igor Shatskiy vielä torjui. Jatkopallon upotti verkkoon kukas muukaan kuin Teemu Pukki. 2-0 Suomelle 💪🏽🔥 [0-2] #Huuhkajat #KAZFIN #WCQ