Bundesliigan ohjelmassa oli sunnuntaina kaksi ottelua. Ennen 1-1-numeroihin päättynyttä ottelua Augsburg-Eintracht Frankfurt tapahtui kuitenkin outo selkkaus, jonka selvittelyt ovat yhä kesken. Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Augsburger Allgemeine -lehti.

Kotijoukkue FC Augsburgin bussikuski Yildiz Zekeriye oli ajautunut jostain syystä riitaan yhden stadionin järjestyksenvalvojan tai vartijan kanssa. Riita eteni käsirysyksi ja lopulta vartija puski bussikuskia päällään. Tämä putosi iskun voimasta tantereeseen ja loukkasi itseään.

Kameroihin tallentui, kuinka Augsburgin joukkueen lääkäri Jens Otto hoiti maassa makaavaa Zekeriyetä. Lopulta hänet kiidätettiin ambulanssilla sairaalana hoidettavaksi.

Augsburgin joukkue oli jo siirtynyt pukukoppiin käsirysyn alkaessa, ja sekä pelaajat että Augsburgin valmentaja Markus Weinzierl kuulivat tapahtumasta vasta ottelun jälkeen. Poliisi on vahvistanut tapauksen ja tutkii tapahtumaa pahoinpitelynä.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

AugsburgerAllgemeine

@AZ_Augsburg
Eklat vor dem Heimspiel des @FCAugsburg gegen Frankfurt: Ein Ordner schlug den Busfahrer des #FCA nieder. Der musste ins Krankenhaus gebracht werden ➡ azol.de/61513096 (#FCASGE)

Bussikuski sai ruhjeen päähänsä ja hänellä epäiltiin sunnuntaina aivotärähdystä. Poliisi ei kuitenkaan ole antanut tarkempia tietoja loukkaantumisen vakavuudesta eikä riidan syystä, kesken olevaan tutkintaan vedoten. Molempia osapuolia sekä silminnäkijöitä aiotaan kuulla lähipäivien aikana.

[readmore from=Bundesliiga]

Sekä bussikuski että turvallisuusfirman työntekijä tekevät töitä FC Augsburgille, mutta suoraan seuran palkkalistoilla kumpikaan ei ole, vaan seura ostaa palvelut ulkopuolisilta firmoilta.

Augsburgissa pelaa myös suomalainen Fredrik Jensen, mutta hän ei ollut sunnuntaina joukkueensa kokoonpanossa.