Ranskalaislehti L’Équipen mukaan PSG tiedostaa Kylian Mbappén poistuvan seurasta hyvin todennäköisesti kuluvan kauden jälkeen.

Mbappé ei ole edelleenkään suostunut allekirjoittamaan PSG:n kanssa jatkosopimusta.

Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä ja hän siirtynee ilman siirtosummaa Real Madridin riveihin, vaikka Mbappé onkin viime aikoina julkisesti todennut, ettei hän ole tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan.

L’Équipen saamien tietojen mukaan PSG:n seurajohto etsii Mbappélle mitat täyttävää korvaajaa ja on löytänyt itselleen ykkösvaihtoehdon ranskalaishyökkääjän uudeksi manttelinperijäksi. Kyseinen ykkösvaihtoehto on Borussia Dortmundin Erling Braut Håland.

Hålandin odotetaan poistuvan Dortmundista kuluvan kauden jälkeen. Hålandin sopimuksessa aktivoituu tiettävästi verbaalisesti sovittu 75 miljoonan euron ulosostopykälä, jonka PSG aktivoisi mielellään.

Lehden mukaan PSG:n seurajohto on jo aloittanut keskustelut Hålandia edustavan Mino Raiolan kanssa. PSG saa kilpailla tosissaan muiden seurojen kanssa Hålandin hankinnasta, sillä ainakin Real Madrid ja Barcelona haluavat norjalaiskärjen itselleen.

PSG kykenee kuitenkin tarjoamaan Hålandille täysin ylivoimaisen palkan.

21-vuotias Håland on pelannut kuluvalla kaudella 20 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä 23 maalia ja kuusi maalisyöttöä.