Paulo Dybala poistuu Juventuksesta kuluvan kauden jälkeen vapaana agenttina, kun hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy.

Osapuolet eivät allekirjoita uutta jatkosopimusta. Juventuksen seurajohto vahvisti uutisen alkuviikosta. Lue lisää täältä.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Juventus on jo löytänyt ykköskorvaajaehdokkaan Dybalalle. Nimittäin AS Roman Nicolò Zaniolon.

Lähde kertoo Juventuksen suunnittelevan käyttävänsä noin 40-60 miljoonaa euroa Dybalan korvaajan hankkimiseen. Juventus on avannut keskusteluyhteyden Zaniolon agenttiin.

Agentti on sen sijaan keskustellut jo kuukausien ajan AS Roman kanssa Zaniolon jatkosopimuksesta, mutta yhteisymmärrystä ei ole syntynyt ja on hyvin mahdollista, että hyökkäävä keskikenttäpelaaja vaihtaa maisemaa kuluvan kauden jälkeen.

Zaniolo lukeutuu José Mourinhon luottopelaajiin AS Romassa, vaikka luotsi jättikin hänet penkille viime viikonlopun Rooman derbyssä, jonka AS Roma voitti tyylipuhtaasti 3-0.

22-vuotias Zaniolo on viimein saanut pelata ehjän kauden ja välttynyt sen suuremmilta vammoilta. Hän on kärsinyt urallaan kahdesta vakavasta polvivammasta.