Liverpool isännöi Manchester Unitedia tiistai-iltana Anfieldilla Valioliigassa. Liverpool murskasi Manchester Unitedin tyylipuhtaasti 4-0 ja nousi ainakin toistaiseksi Valioliigan kärkipaikalle.

Yhden ottelun vähemmän pelannut Manchester City on kahden pisteen päässä Liverpoolista. Manchester City pelaa kierroksen oman ottelunsa keskiviikkoiltana kohdatessaan Brightonin.

Liverpool oli tiistaisessa ottelussa suorastaan ylivoimainen.

Liverpool dominoi pelitapahtumia mielensä mukaan ensimmäisellä jaksolla ja Manchester Unitedilla oli vaikeuksia päästä pallon kanssa pois omalta kenttäpuoliskoltaan. Luis Díaz ja Mohamed Salah vastasivat avausjakson maaleista ja tauolle mentiin Liverpoolin 2-0 -johdossa.

Toisen jakson alku oli tasaisempi. Manchester United oli ryhdistäytynyt hetkeksi, mutta todellisuudessa ei saanut pallon kanssa mitään vaarallista aikaan. Liverpool pisti ottelun pakettiin noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä, kun Sadio Mané onnistui maalinteossa. 3-0. Salah viimeisteli illan toisen maalinsa 85. minuutilla ja iski loppuluvut 4-0:aan.

Manchester United on Valioliigan sarjataulukossa kuudentena. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on kolmen pisteen päässä. Lisäksi neljäntenä oleva Tottenham on pelannut yhden ottelun Manchester Unitedia vähemmän.

Manchester Unitedin ykköstähti Cristiano Ronaldo ei pelannut tiistaisessa ottelussa. Ronaldo ilmoitti maanantaina suru-uutisen. Ronaldon ja hänen vaimonsa Georgina Rodríguezin vauva menehtyi synnytyksessä. Lue lisää täältä.

Liverpoolin ja Manchester Unitedin kannattajat osoittivat tukensa Ronaldolle Anfieldilla. Katso video alempaa.